top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Boretunet AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

 

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

 

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

 

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

 

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

 

 

Behandlingsansvarlig:

 

Boretunet AS

 

Borestranda 481

 

4352 Klepp

 

E-post: post@boretunet.no

 

Telefon: +47 48019715

 

Personvernombud:

 

E-post: post@boretunet.no

 

Telefon: +47 48019715

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.strandhyttene.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

 

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

 

Vår bookingplattform er levert av Cloudbeds.com og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

 

 

 

Underleverandører

 

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

 

 

 

Vipps:

 

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

 

 

 

Gsuite by Google:

 

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

 

 

 

Google Analytics:

 

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

 

 

Tripletex AS:

 

Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

 

 

 

Vår betalingsløsninger håndteres av Stripe.com https://stripe.com/en-no/privacy

 

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

 

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post med bookingbekreftelse på din bestilling

 

 

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

 

 

Innsyn og retting

 

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@boretunet.no . Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

 

 

Oppbevaring og sletting

 

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

 

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

 

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

 

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

 

 

Google Analytics

 

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

 

 

Google Adwords

 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

 

 

Facebook Pixel

 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

 

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

 

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

bottom of page